Sajam holtikulture u Kragujevcu

Šumadija sajam je tokom četiri sajamska dana predstavio brojne domaće predstavnike rasadnika, proizvođače cveća, distributera baštenskog nameštaja, baštenskog alata. U periodu od 27-30 maja predstavili smo naše unikatne sadnice  i ponudili kupcima kompletan izbor sadnica za svako dvorište,vrt ili poslovni prostor. Kvalitetne sadnice najvišeg kvaliteta koje su školovane i proizvedene u saksijama kao i veliki izbor kalemljenih vrsta.
Sve pohvale za organizaciju Šumadijskog sajma koji je kao i svake godine profesionalno organizovan i ima jako veliku posećenost.

 

sumadija-sajam-sadnice

 

Posle nešto više od godinu dana pauze izazvane epidemiološkom situacijom, Šumadija sajam otvara svoja vrata poslovnim partnerima, izlagačima i posetiocima.
Posetioci Sajma hortikulture imali su priliku da po sajamskim cenama izlagača Sajma hortikulture urede svoje bašte, dvorišta i svoj zeleni prostor.
U sajamskoj hali na “ŠTANDU ZA GAVRILA”, prodavali su se donirani artikli izlagača, a sav novac sakupljen na taj način je bio uplaćen kao humanitarna pomoc za Gavrila.

 

nina-rasadnik-sajam